Vandaag besteld

morgen in huis

Bel direct

072 511 11 94

Like ons

op Facebook

Let op: Wij bezorgen alleen in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Egmond en Bergen. U kunt bij het afrekenen zien of wij ook bij u bezorgen. Staat u er niet tussen? Bel ons op telefoonnummer 072 511 11 94 om de mogelijkheden te bespreken.

Banketbakker Heerhugowaard

Banketbakker Heerhugowaard en omgeving

Woont u in Heerhugowaard en wilt u de lekkerste ambachtelijke taarten of overheerlijk gebak laten bezorgen? Dan bent u bij Dekker Gebak aan het perfecte adres. Wij zijn uw banketbakker in Heerhugowaard. Sinds 2003 zijn wij dé plek om online waanzinnig lekkere taarten, gebakjes, koekjes en hartige lekkernijen te bestellen. Hieronder vindt u ons overheerlijke en feestelijke aanbod. Bestel direct om uw taart en/of gebakjes morgenochtend al gratis (vanaf €15,-) thuis te laten bezorgen!

Taarten en gebak laten bezorgen in Heerhugowaard

Onze verrukkelijke taarten en gebak zijn de kers op de slagroom van de taart van ieder feest. Daarnaast zijn ze de perfecte manier om uw gasten flink te verwennen. Wij hebben dan ook veel terugkerende klanten die ieder jaar hun verjaardagen vieren met gebak van Dekker Gebak. Waar wilt u uw gasten mee verwennen? Houden ze van chocolade? Wat dacht u dan van een chocolade truffeltaart, of een echte Bossche bol? Of probeer één van onze andere specialiteiten, zoals ambachtelijke appeltaart of een machtig lekkere moorkop. 

Laat al uw banketwensen in vervulling gaan

Heeft u iets speciaals te vieren? Bijvoorbeeld een bruiloft, een jubileum, of een belangrijke mijlpaal? Of wilt u wellicht iemand anders in het zonnetje zetten met een waanzinnig lekker banketstuk? Wij helpen u graag met het in vervulling laten gaan van al uw banketwensen. Er is heel veel mogelijk. Denk aan een bijzondere, op maat gemaakte taart, eventueel met een afbeelding erin verwerkt. Ook kunnen wij ons gangbaar aanbod voorzien van datums of namen, of wat u wilt. Neem alstublieft contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bestel direct bij dé banketbakker in Heerhugowaard 

Wij zijn dé banketbakker van Heerhugowaard en omgeving. Wij maken alles dagvers, volgens de beste authentieke recepten en een combinatie van eeuwenoud ambachtelijk en moderne technieken. Wanneer u vandaag bestelt, bezorgen wij uw gebakjes, taarten of hartige snacks morgenochtend persoonlijk direct bij u thuis in Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Heiloo, Egmond of Bergen. Bestellingen vanaf € 15,- bezorgen we bovendien geheel gratis. Bestel dus snel, en ga uit uw dak met gebak van Dekker Gebak!

Scroll naar boven