Vandaag besteld

morgen in huis

Bel direct

072 511 11 94

Like ons

op Facebook

Let op: Wij bezorgen alleen in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Egmond en Bergen. U kunt bij het afrekenen zien of wij ook bij u bezorgen. Staat u er niet tussen? Bel ons op telefoonnummer 072 511 11 94 om de mogelijkheden te bespreken.

Taart bestellen in Heerhugowaard

Taart in Heerhugowaard laten bezorgen

Iets te vieren? Of het nu gaat om een verjaardag, een geslaagde, een jubileum of een compleet trouwfeest: met een overheerlijke en prachtig gedecoreerde taart maakt u ieder moment extra feestelijk. Bij Dekker Gebak kunt u terecht voor het laten bezorgen van de lekkerste taarten in Heerhugowaard en omstreken. Bekijk hieronder ons verrukkelijke aanbod en bestel direct om uw taart morgen bij u thuis (of op een andere locatie) te laten bezorgen. Bestelt u voor meer dan €15,-? Dan is de bezorging geheel gratis!

Van ambachtelijke slagroomtaarten tot de heerlijkste appeltaarten

Sinds 2003 zijn wij dé banketbakker voor wie op zoek is naar kwalitatieve taarten en gebak. Wij zijn dan ook van alle markten thuis en zijn er trots op dat we u meer dan dertig verschillende soorten taart kunnen aanbieden. Waar wilt u uw gasten op trakteren? Wat dacht u van een onweerstaanbare aardbeienbavroise? Een ambachtelijke appeltaart? Of wellicht een onweerstaanbare klassieker als een mokkataart? Waar uw keuze ook op valt, uw taart wordt pas gemaakt na uw bestelling en dan vers aan de deur bezorgd.

Speciale taarten in Heerhugowaard online bestellen

Een taart van Dekker gebak is zonder meer iets bijzonders. Maar is bijzonder voor u nog niet speciaal genoeg? Dan creëren wij met veel plezier een taart geheel naar uw wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk namen, datums en zelfs foto’s te laten verwerken in uw taart. Ook kunnen wij zeer grote taarten leveren, voor bijvoorbeeld bruiloften of andere feesten met veel gasten. Interesse in een unieke ontworpen taart of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee.

Taart laten bezorgen in Heerhugowaard door Dekker Gebak

Wilt u één van onze ambachtelijke taarten morgenochtend bij u laten bezorgen? Bestel dan direct. Na ontvangst van uw bestelling gaan wij direct voor u aan de slag met het vers bereiden van uw taart. Persoonlijk komen wij dan morgen gratis (vanaf € 15,-)  de taart in Heerhugowaard bij u afleveren. Wij bezorgen tevens in Alkmaar, Langedijk, Heiloo, Egmond en Bergen. En wilt u de taart gesneden hebben of heeft u andere wensen? Geef dit dan aan bij het bestellen en wij zorgen ervoor!

Scroll naar boven